Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Educar millor" by Carles Capdevila Plandiura * Book PDF Kindle ePub Free

Educar millor

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Educar millor
  • Author : Carles Capdevila Plandiura
  • Release Date : January 04, 2016
  • Genre: Education,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 990 KB

Description

Recull donze entrevistes a personalitats del m贸n de leducaci贸: CARME THI脫, JAUME CELA, MARIA JES脷S COMELLAS, JAUME FUNES, EVA BACH, GREGORIO LURI, MARIANO FERN脕NDEZ ENGUITA, JOAN MANUEL DEL POZO, ROSER SALAVERT, JOS脡 ANTONIO MARINA, FRANCESCO TONUCCI.

Carles Capdevila creu que educar 茅s apassionant i que tamb茅 ho 茅s parlar-ne, des de lexperi猫ncia i des de la reflexi贸. Lhumor i la responsabilitat no s贸n incompatibles en aquest terreny, i tot all貌 que pugui fomentar confian莽a i alegria entre tots els agents implicats contribueix a crear un teixit de complicitats imprescindible en la tasca deducar.

Les onze converses que recollim en aquest llibre s贸n una invitaci贸 al debat: professionals de proced猫ncies diverses i visions ben diferents ens permeten con猫ixer no solament els camins que han consolidat les seves vocacions sin贸 lambici贸 de fer b茅 les coses cada dia a les aules, al carrer i a casa.

Si hi ha una cosa que es proposa aquest llibre 茅s acompanyar les fam铆lies i els mestres, i aprendre junts a educar amb convicci贸 i optimisme.


PDF Ebook Download "Educar millor" Online ePub Kindle